Buffet​

buffet

Buffet nr. 20

  • Citron/estragon marineret laks med krydderurtecreme.
  • Fiskeroulade med tang, anrettet på salat med citron dressing.
  • Serranoskinke med tern af melon og ost med ristet sesamfrø.
  • Grøntsags-tærte.
  • Mixet salat med 2 slags dressing.
  • Flødekartofler med porre.
  • Helstegt lammekølle med tzatziki.
  • Karrymarineret kalkunbryst.
  • Helstegt Tyndstegsfilet.
  • 2 slags ost med vindruer og ananas.
  • Hjemmebagt brød og smør

Pris pr. couvert kr. 250,00 (Minimum 20 couverter)

Buffet nr. 21

  • Urtedampet hellefisk med safrancreme.
  • Varmrøget laks, anrettet på salat med purløgscreme.
  • Røget andebryst, anrettet på frisk salat med appelsinfileter og valnøddedressing.
  • Salatbord med 2 slags dressing.
  • Flødekartofler med frisk basilikum.
  • Grøntsagstærte.
  • Helstegt kalvefilet med sauce af skovens vilde svampe.
  • Helstegt kronhjortekølle med broccolisalat.
  • Frugttærte med honning-rørt creme fraiche.
  • 3 slags ost med frisk frugt.
  • Hjemmebagt brød og smør.

Pris pr. couvert kr. 330,00 (Minimum 20 couverter)

Buffet nr. 22

  • Tigerreje, mango og papaya salat.
  • Hjemmelavet gravad laks med senneps-dressing.
  • Provence paté med cornichoner, oliven og hvidløg
  • Pastasalat.
  • Mixet salat med 2 slags dressing.
  • Grøntsagstærte.
  • Råstegte kartofler med timian.
  • Barbeque marineret kalkunbryst.
  • Helstegt nakkefilet glaseret med tomat/honning.
  • Helstegt tyndstegsfilet.
  • 2 slags ost med peberfrugt og vindruer.
  • Hjemmebagt brød og smør

Pris pr. couvert kr. 230,00 (Minimum 20 couverter)

Buffet nr. 23

  • Kold røget filet af sværdfisk, anrettet på salat med pinjekerner og estragonfløde dressing.
  • Ovnbagt laks med friskhakket dild.
  • Skaldyrsalat anrettet på salat.
  • Salatbord med 2 slags dressinger.
  • Flødekartofler med rodfrugter.
  • Appelsinmarineret nakkefilet.
  • Helstegt lammekølle med tzatziki.
  • Helstegt højrebsfilet.
  • Hjemmebagt brød og smør.

Dessert:

  • Daddel-mascarpone tærte.

Pris pr. couvert kr. 270,00 (Minimum 20 couverter)​

“Den lette” buffet nr. 24

  • Skaldyrsalat med citron dressing.
  • Bagt spinat / røget lakseroulade.
  • Ovnbagt laksefilet med lime.
  • Appelsin marineret kalkunbryst.
  • Marineret kylling og grøntsager i pasta med pesto og hvidvin.
  • Marineret filet af svinekam.
  • Mixed salat med olie/eddike dressing og cheasy fraiche dressing med purløg.
  • Salat med ristet pepperoni og pinjekerner.
  • Råstegte kartofler med basillikum.
  • Frugtanretning.
  • Flûtes.

Pris pr. couvert kr. 250,00 (Minimum 20 couverter)

Buffet nr. 25

  • Æg med rejer og mayonaise.
  • Røget laks med grønne slik asparges.
  • Rødspættefilet med citron og remoulade.
  • Tranebær farseret ribbensteg.
  • Frikadeller med rødkål.
  • Roastbeef med ristetløg, peberrod og remoulade.
  • Hønsesalat.
  • 2 oste med peberfrugt.
  • Brød og smør.

Kr. 175,00

Grillmenu buffet nr. 26

  • Bøf af Tyndsteg

  • BBQ Marineret nakkefilet

  • 2 grill pølser

  • Colesaw salat

  • Mixed salat

  • 2 dressinger

  • Kartoffelsalat

  • Flute

  • Smør

Kr. 145,00 pr. kuvert

​​

Buffet nr. 27 (Helstegt pattegris)

  • Helstegt Pattegris

  • Kartoffelsalat

  • Pastasalat

  • Mixed salat

  • Coleslaw salat

  • 2 dressinger

  • Flute

  • Smør

Grill og kul​

Pris pr. couvert kr. 135,00 (Minimum 30 couverter)

Receptions buffet

  • Mini sandwich.
  • Små frikadeller med cornichoner.
  • Cocktailpølser i baconsvøb.
  • Marineret oksekød i filodej.
  • Mini toast med gorgonzolacreme og røget laksemousse.
  • Kylling yakitori spyd.
  • Frugtanretning.
  • Fyldt chokolade.

Pris pr. couvert kr. 125,00 (minimum 20 couverter)

Se vores præsentationsvideo

Du kan herunder se vores spændende og lækre præsentationsvideo.

Firmaoplysninger​

Ubby Kultur- og Forsamlingshus

CVR: 26915791

Adresseoplysninger​

Hovedgaden 19

4490 Jerslev Sjælland

Kontaktoplysninger

Mobil: 21 63 02 07

Telefon: 24 48 66 56